портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Посадові особи низки структурних підрозділів ОДА взяли участь в онлайновому семінарі з питань запобігання і протидії корупції

Опубліковано 08 жовтня 2021 року, 12:30 , Управління запобігання та виявлення корупції

Онлайновий семінар на тему «Застосування обмежень встановлених Законом України «Про запобігання корупції» провело управління запобігання та виявлення корупції Донецької облдержаміністрації з посадовими особами низки структурних підрозділів ОДА сьогодні, 8 жовтня.

У семінарі взяли участь представники департаменту екології та природних ресурсів, департаменту житлово — комунального господарства, департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, департаменту розвитку базових галузей промисловості, департаменту соціального захисту населення, управління фізичної культури та спорту, управління сім’ї молоді та масових заходів національно — патріотичного виховання, управління культури і туризму, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

1. Закон України «Про запобігання корупції» про обмеження, які встановлені для державних службовців.

2. Обмеження щодо одержання подарунку і запобігання одержанню неправомірної вигоди або подарунку та поводження з ними.

3. Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Спільної роботи близьких осіб і обмеження після припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функції держави..

Наприкінці учасникам семінару було запропоновано пройти тестування на обізнаність антикорупційного законодавства на тему «Застосування обмежень встановлених Законом України «Про запобігання корупції».