портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Послугами відділення фізичної та реабілітаційної медицини в Обласному госпіталі для ветеранів війни у Святогірську зможуть скористатися понад 50 тисяч людей на рік

Опубліковано 23 серпня 2021 року, 12:50

Відділення фізичної та реабілітаційної медицини в Обласному госпіталі для ветеранів війни у Святогірську готове приймати пацієнтів.

Роботи тривали з 2019 року, і тепер захисники України зможуть одержати якісну медичну допомогу – консультації, лікування та реабілітацію після травм. Крім того, до лікарні можуть звертатися члени сімей загиблих учасників війни та «діти війни», які мають інвалідність.

Через особливості геодезії тут неможливо збудувати пандус, тому лікарня облаштована підйомниками та спеціальними ліфтами для маломобільних осіб.

«Розраховуємо, що послугами відділення зможуть скористатися понад 50 тисяч людей на рік. Радий, що в новий рік незалежності ми входимо із новими можливостями для лікування тих, хто цю незалежність обороняє», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.