портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Послуги служби зайнятості для роботодавців онлайн

Опубліковано 08 травня 2024 року, 09:40 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси та розширює доступ до своїх послуг для кожного клієнта. Більшість з них вже доступні онлайн на Порталі Дія. За допомогою цієї платформи можна подати заявку на отримання статусу безробітного, скасувати його, подати заявку на грантові програми та деякі компенсації для роботодавців. Також на сайті Державної служби зайнятості функціонують електронні кабінети для роботодавців та безробітних.

Пропонуємо більш докладно ознайомитись з послугами служби зайнятості для роботодавців, які можна отримати без відвідування центру:

Компенсація за працевлаштування ВПО https://t1p.de/dgoziяка діє на період воєнного стану. Слід зазначити, що з 1 квітня цього року її розмір становить 8000 грн на місяць за кожну працевлаштовану особу. Тривалість виплати складає три місяці, а за працевлаштування ВПО з інвалідністю роботодавець отримуватиме компенсацію протягом півроку. З умовами та порядком її надання можна ознайомитись на порталі Державної служби зайнятості у рубриці «Роботодавцям» - «Компенсація за працевлаштування» - «Компенсація за працевлаштування ВПО (під час дії воєнного стану) https://t1p.de/rezzj.

Компенсація за облаштування робочого місця людини з інвалідністю https://t1p.de/97yoe, максимальний розмір якої становить 106,5 тис. грн. Додаткову інформацію та відповіді на поширені питання щодо цієї послуги можна знайти тут.

Для отримання інших послуг служби зайнятості роботодавці можуть створити персональний кабінет, який має більш розширені можливості. Інструкцію зі створення кабінету можна переглянути тут

Про послуги для населення, які можна отримати онлайн, читайте тут: https://t1p.de/g668p

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.