портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Працівників житлово – комунальної сфери Олександрівського району привітали з професійним святом

Опубліковано 17 березня 2017 року, 16:56

17 березня 2017 року в Олександрівській школі мистецтв відбулась тематична концертна програма «З вдячністю до тих, хто про добробут селища дбає» з нагоди Дня працівників житлово – комунального господарства.

В районних заходах взяли участь керівництво органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, делегації від трудових колективів комунальних підприємств району.

Звертаючись до присутніх в залі голова райдержадміністрації Микола Мачульський зазначив, що високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи - основа доброго настрою мешканців району, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою, адже саме ви піклуєтесь про тепло і затишок в наших оселях, в ваших руках – забезпечення життєдіяльності району. Він побажав всім миру, добра, благополуччя, здійснення мрій.

Кращих працівників житлово – комунальної сфери було нагороджено подяками та грамотами голови райдержадміністрації, квітами та подарунками.

Для учасників заходу працівники відділу культури і туризму райдержадміністрації та їх вихованці підготували святкову концертну програму, насичену вітальними словами, вокальними номерами та танцювальними композиціями.

Олександрівська райдержадміністрація