портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представниці Донеччини беруть участь у роботі української делегації у проєкті «Разом до демократії», ініційованому Фондом Конрада Аденауера

Опубліковано 04 листопада 2022 року, 02:15

Заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та керівниця громадської організації «Смарта» Лілія Кісліцина беруть участь у роботі української делегації у межах проєкту «Разом до демократії», ініційованого Фондом Конрада Аденауера (KAS Charkiw) та Європейською академією для жінок в політиці та економіці (EAF Berlin), повідомляє  управління сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Цей проєкт – про всебічну солідарність з Україною, про політичну, гуманітарну, військову та міграційну допомогу. 

Делегація від України об’єднала в собі представниць різних сфер та галузей – від громадського сектору до органів державної влади. 

Це гарна можливість для представлення та обговорення нагальних проблем, пошуку шляхів залучення допомоги та встановлення Німецько-Українського партнерства. 

Крім цього, вивчення досвіду Німеччини щодо залученості жінок до процесів управління, діяльності жіночих організацій й просування питань гендерної рівності допоможе запроваджувати нові інструменти та підходи для збільшення ефективності реалізації державних програм з розвитку гендерної рівності.



За матеріалами управління сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації