портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представництво ЄС в Україні запустил онлайн-платформу, яка допоможе розвивати таланти школярів

Опубліковано 24 вересня 2021 року, 19:48

Представництво ЄС в Україні запустило онлайн-платформу EU TALENT.Space, яка дозволяє об’єднати дітей віком від 6 до 16 років в унікальну спільноту за інтересами та безкоштовно спробувати свої сили в чотирьох креативних сферах: музиці, танцях, малюванні та кулінарії. 

Про це повідомляє Представництво ЄС в Україні.

«З кожним роком серед дітей все більш популярним стає прагнення до саморозвитку та вдосконалення своїх здібностей. Тому ми вирішили запустити онлайн-платформу EU TALENT.Space, де діти зможуть розвивати свої таланти навіть в умовах карантинних обмежень», – зазначили в Представництві ЄС.

Кожна тема включатиме майстер-класи та творчі завдання від відомих українських інфлюенсерів. Після завершення фінального завдання найкращі учасники отримають призи від Представництва ЄС в Україні. Окрім творчої частини, діти зможуть пройти спеціальний євроквіз на знання країн Європи та отримати корисні матеріали від партнерів Creative Europe і House of Europe.

Конкурсна програма триватиме з 20 вересня до 7 жовтня. Надалі платформа функціонуватиме необмежено. 

Довідково

Представництво ЄС в Україні – офіційне представництво Європейського Союзу в Україні. Представництво є одним зі 139 аналогічних представництв Європейського Союзу у світі і має статус дипломатичної місії.

ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ