портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники центра «ЯМаріуполь» у Чернівцях взяли участь в форумі "Разом ВПОразємось: зусилля громад та переміщених осіб для розвитку регіону"

Опубліковано 06 лютого 2023 року, 18:02 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів 📰

Захід проводився за участю Чернівецького міського департаменту соціальної політики та при сприянні міжнародних організацій. 

На форумі, по-перше, інформували про допомогу, що вже надана ВПО. По-друге, обговорювали, яким чином в майбутньому повинна відбуватися інтеграція внутрішньо переміщених осіб у громаду.

Загальна ідея щодо подальшого: ВПО для громади – перспектива розвитку, нові кадри й можливості. Тому всі зацікавлені в тому, щоб ВПО більш активно приймали участь у її житті. 

Керівниця центру «ЯМаріуполь» Ірина Шабанова підкреслила: «Вражає той обсяг роботи, який вже зроблено для забезпечення нашим людям базових потреб, медичної та психологічної допомоги. Дуже приємно відчувати, що діяльність центру - це вагома частина загальної роботи, і результати дійсно вражають. Потрібно ще й розуміти, що ми, як бенефіціари, маємо до того ж преференції від зробленої роботи».

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації