портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники делегації ПРООН та ЄІБ відвідали низку оновлених об’єктів у Маріуполі

Опубліковано 18 листопада 2021 року, 17:20

Представники делегації Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) разом з заступником голови Донецької облдержадміністрації Юлією Костюніною відвідали низку оновлених об’єктів у Маріуполі сьогодні, 18 листопада.

Зокрема гості оглянули ясла-садки  №106 «Горобинка», №32 «Дивосвіт», Лівобережний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.

Проєкти реалізовано завдяки Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України Європейського інвестиційного банку та президентській програмі «Велике будівництво».

За результатами проведення реконструкцій було збільшено потужність закладів, підвищено якість надання послуг, запроваджено нові сервіси.

Також делегація оглянула хід капітального ремонту І поверху нежитлової будівлі, який проводиться з метою створення музею науки у м. Маріуполь. Було обговорено терміни завершення та проблемні питання.

«У Донецькій області відбувається моніторинговий візит представників Європейського інвестиційного банку разом з представниками Міністерства розвитку громад та територій України з приводу реалізації першого пулу Надзвичайної кредитної програми. В рамках цього візиту ми перебуваємо у Маріуполі, відвідуємо об’єкти, які вже працюють, які відриті цього року. Я хочу висловити вдячність нашим європейським партнерам за підтримку наших ініціатив, їх реалізацію. Це дуже велика допомога Донецькій області. В рамках першого пулу реалізується 118 проєктів, 26 з яких вже закінчено», - зазначила Юлія Костюніна.