портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини поділилися досвідом роботи освітніх закладів в умовах релокації

Опубліковано 14 серпня 2024 року, 16:36 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

13 серпня 2024 року у Львові відбувся форум «Партнерство освіти, бізнесу та влади заради відновлення та розвитку України: місія (не)здійсненна?». 

Захід, організований у межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України, став платформою для конструктивного діалогу між представниками закладів професійної освіти, бізнесу та державних установ.

Донеччину представили Тетяна Сідашева, директорка департаменту освіти і науки облдержадміністрації, та керівники провідних закладів професійної освіти області, зокрема Бахмутського центру професійно-технічної освіти, Краматорського вищого професійного училища, Краматорського центру професійно-технічної освіти та Торецького професійного ліцею.

Учасники форуму поділилися досвідом роботи освітніх установ в умовах релокації та обговорили перспективи подальшої взаємодії між освітніми закладами і бізнесом, зокрема для покращення професійно-практичної підготовки учнів і студентів.