портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали Міжнародний форум соціальної дії «Захист прав дітей під час окупації та збройних конфліктів»

Опубліковано 05 червня 2019 року, 11:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

1 червня 2019 року в м. Вінниця Донецьким національним університетом ім. В. Стуса був проведений Міжнародний форум соціальної дії «Захист прав дітей під час окупації та збройних конфліктів».  У заході взяли участь представники органів місцевої влади, керівництво та студентський актив університету, представники ЗМІ, медіаорганізацій, академічної спільноти, громадських організацій та експерти з України, Польщі, Литви, Білорусії, Молдови. 

Донецьку область представляли працівники Мар'їнської райдержадміністрації Грибань Оксана - начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту та Грушковська Ірина – головний спеціаліст служби у справах детей і Точило Ольга - начальник служби у справах дітей військово-цивільної адміністрації м. Авдіївка.

У рамка заходу було проведено тематичні панелі:

- Право на освіту

- Інформаційний вимір окупації та збройних конфліктів: як уберегти дітей?

- Захист прав дітей на окупованих територіях: міжнародний досвід та українські реалії

- Управління постконфліктними територіями: досвід для України.

Також у рамках заходу було представлено виставку робіт Конкурсу дитячого малюнка «Донбас і Крим, місце зустрічі – України!»