портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у міжнародній онлайн конференції "Remember, Participate, Engage - Education for Tomorrow".

Опубліковано 24 червня 2022 року, 19:39 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники Донецької області взяли участь у конференції "Remember, Participate, Engage - Education for Tomorrow", яка відбулась в онлайновлму форматі. 

Це спільний захід програм "Молодь пам'ятає" та "MEET UP! Youth for Partnership", за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та фонду "Пам'ять, відповідальність та майбутнє" (EVZ). 

Під час конференції були розглянуті та обговорені наступні теми:

"Участь - новий потенціал у роботі з пам'яттю через гейміфікацію та артисипацію" під модерацією Карла Міхаеля Дроселя "Демократична освіта- політична участь через споживання новин" від Кім Штаудт та Фіте Штігерс.

Було розглянуто питання мотивування молодого покоління брати участь у політичних процесах, аналіз їх поведінки у „вжитку“ новин, та посилення медійної грамотності.  

Представникам Донеччини вкрай важливо брати участь у міжнародних заходах, направлених на розвиток молодіжної політики, участі молоді та підтримки демократичних цінностей під час війни. Завдяки цьому ми маємо змогу інформувати про проблеми нашої молоді весь світ та знаходити нові шляхи підтримки через обмін міжнародним досвідом.