портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у всеукраїнському тренінгу «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання – II»

Опубліковано 21 липня 2023 року, 08:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

17 - 19 липня 2023 року у м. Тернопіль відбувся всеукраїнський тренінг «Фахівець з питань національно-патріотичного виховання – II», спрямований на підвищення рівня компетентностей особами, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання або долучаються до реалізації державної політики в зазначеній сфері, шляхом впровадження системи їх підготовки.

Участь у заході взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Молодіжної ради м. Покровськ.

У межах заходу відбулись навчальні сесії «Нормативно-правове регулювання державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», «Імплементація Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», «Механізми та інструменти реалізації державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та презентація проєкту Міністерства молоді та спорту України «Єдина Україна».

Учасники ознайомились із процедурою проведення конкурсу з визначення проєктів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка, через електронну систему проведення конкурсу модуль Е-конкурс на порталі ВзаємоДія. 

Окрім того, під час реалізації програми заходу, зокрема, відбулось напрацювання проєкту нормативно-правового акту – Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності.

Захід організовано Міністерством молоді та спорту України та Тернопільською обласною військовою адміністрацією.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації