портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у Загальних зборах спілки Асоціації молодіжних центрів України

Опубліковано 01 лютого 2022 року, 11:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники Донецької області взяли участь у Загальних  зборах спілки Асоціації молодіжних центрів України,  які відбулися на базі Запорізького обласного центру молоді.  

Понад 50 представників регіональних та обласних молодіжних центрів зібралися, аби напрацювати напрямки діяльності спілки на наступний рік та обрати нове керівництво, що втілить всі плани та бажання в реальність.

У перший день роботи було презентовано звіт правління Асоціації минулої каденції, обговорено концепцію комунікаційної складової та варіанти, щодо її оптимізації. Учасники заходу  мали змогу додатково обговорити цінності та місію спілки, задля внесення нових складових у функціонал роботи. Також всі учасники Загальних зборів мали можливість попрацювати у групах за напрямками, що є актуальними для їх молодіжного центру задля виокремлення потреб та їх вирішення спільними силами та ідеями. 

Другий день зборів став найбільш очікуваним для присутніх, адже саме тоді відбувалося обрання нового керівництва Асоціації. Всі делегати активно долучалися до вирішення концептуальних та важливих питань стосовно обговорення як і статуту спілки, так і кандидатів на відповідні посади в керівництві. 

Також було вирішено о необхідності створення філій спілки в регіонах.