портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь в узгоджувальній нараді щодо евакуації цивільного населення

Опубліковано 12 березня 2024 року, 18:34

Попередня узгоджувальна нарада щодо евакуації цивільного населення відбулась сьогодні під головуванням заступника Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Буслика. 

Участь у заході взяли заступники голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко та Олександр Шевченко, керівники профільних структурних підрозділів Донецької ОДА,начальники військових адміністрацій. 

Обговорення відбувалось з керівниками Рівненської та Волинської ОДА, які доповіли про наявність місць розташування для евакуйованих осіб, їх прийом, а також умови їх майбутнього проживання. 

Серед питань на порядку денному вирішення організаційних питань стосовно евакуації цивільних громадян. До того ж обговорювали переміщення Покровського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя».

Кількість отримувачів реабілітаційних послуг наразі складає 37 осіб, у тому числі 21 дитина з інвалідністю, 16 осіб з інвалідністю з дитинства. 

Надали згоду на евакуацію 65 осіб, з них 22 вихованці та 41 особа - члени родин, а також 2 працівники центру.

Наразі Донецька облдержадміністрація звернулась до Закарпатської ОДА  з проханням розселення родин вихованців центру на Закарпатті з можливістю отримання реабілітаційних послуг.