портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької області взяли участь у хакатоні «Діалог заради молоді: Закарпаття»

Опубліковано 12 лютого 2021 року, 16:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Представники Донецької області взяли участь у хакатоні  «Діалог заради молоді: Закарпаття» 12 лютого.

 Хакатон реалізується управлінням молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації та громадською організацією «Простір молоді» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України в межах проєкту «Створення мережі молодіжних хабів на Закарпатті 2.0.» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

На хакатон були запрошені Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, заступниця Міністра молоді та спорту Марина Попатенко, голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, заступниця директора місії USAID в Україні Сюзан Кутор,  представник Chemonics Ink Ігор Вишняк, керівник програм розвитку громадської організації «Простір молоді» Ернест Самсончик.

Від Донецької області у хакатоні брали участь начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна, директор Донецького обласного дитячо-молодіжного центру Аліна Сорокіна, заступник керівника молодіжного центру «Платформа ініціатив «Теплиця» (м. Слов'янськ) Даша Ніколаєнко.

Лілія Золкіна поділилися успішними кейсами роботи щодо розбудови молодіжної інфраструктури Донецької області. У межах реалізації обласних проєктів було створено 122 молодіжних центри та 6 наметових таборів для відпочинку молоді.

Аліна Сорокіна поділилась досвідом у сфері мережування локальних молодіжних центрів, залучення додаткових коштів та успішними кейсами роботи у період карантину, за якими Донецький обласний дитячо-молодіжний центр був визнаний одним із п’яти кращих в Україні.

Платформа ініціатив «Теплиця» - один із перших молодіжних центрів, що були створені в Україні. Члени команди молодіжного центру мають величезний досвід роботи у сфері реалізації державної молодіжної політики. Даша Ніколаєнко розповіла про проєкти, які реалізує «Теплиця» для молоді м. Слов’янськ та молодіжних центрів області.