портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької області взяли участь у засіданні круглого столу щодо розвитку системи раннього втручання

Опубліковано 28 січня 2022 року, 16:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Засідання круглого столу «Раннє втручання: перспективи впровадження, розповсюдження знань та підготовка команд раннього втручання» відбулося в онлайновому режимі 28 січня. 

Захід проводився Благодійним фондом «Інститут раннього втручання» за підтримки Міністерства соціальної політики України.

У засіданні круглого столу взяли участь майже 500 учасників від усіх регіонів України системи соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, центрів соціальних служб. 

В ході круглого столу обговорювались теми про різні можливості отримання знань та навчання з питань раннього втручання, а саме: 

  • онлайн - курс на платформі EdEra «Вступ до раннього втручання»; 
  • типова програма навчання (підвищення кваліфікації) спеціалістів і фахівців, задіяних в управлінні системою раннього втручання; 
  • програма навчання (підвищення кваліфікації) команд раннього втручання, відбулася презентація посібника для фахівців «Рекомендовані практики в ранньому втручанні».

Під час заходу відбувся конструктивний діалог між усіма інституціями, які задіяні у напрямку розвитку системи раннього втручання.