портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької облдержадміністрації допомагають ветеранам Авдіївської громади

Опубліковано 23 жовтня 2024 року, 18:45

23 жовтня представники управління з питань ветеранської політики Донецької обласної державної адміністрації спільно з представниками Авдіївської міської військової адміністрації взяли участь в інформаційній онлайн-зустрічі з представниками ветеранської спільноти Авдіївської територіальної громади. У заході також взяли участь представники міського центру зайнятості, центральної міської лікарні та Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Під час зустрічі детально обговорили питання державних та місцевих програм підтримки ветеранів і членів родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, житлових пільг ветеранам, наявні грантові програми для створення ветеранського бізнесу, а також можливості безкоштовного професійного навчання. В разі необхідності, на базі служби зайнятості, ветерани можуть пройти навчання щодо написання грантових заявок.

Учасники зустрічі наголосили на важливості постійного діалогу з ветеранською спільнотою, щоб своєчасно реагувати на їхні потреби та пропонувати ефективні рішення.