портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької облдержадміністрації взяли участь у засіданні Коаліції 1325 «Жінки, Мир, Безпека»

Опубліковано 14 вересня 2024 року, 16:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації взяли участь у чергових зборах Коаліції 1325 Донеччина, організованих громадською організацією «SMARTA».

Ключовим питанням зустрічі стало проведення другого Конгресу Жінок Донеччини, який заплановано на жовтень цього року. Учасники обговорили деталі підготовки до заходу, зокрема тематику панельних дискусій та порядок формування резолюції. Конгрес покликаний об’єднати жінок регіону та надати їм платформу для обговорення шляхів відновлення Донеччини в контексті глобальної ініціативи «Жінки, мир, безпека».

Під час зборів також було обговорено плани подальшої роботи Коаліції 1325 Донеччина, зокрема посилення ролі жінок у процесах відновлення та миробудування в регіоні. Учасники поділилися досвідом та обговорили актуальні питання, що сприятиме зміцненню партнерських відносин та координації зусиль для досягнення спільних цілей – відновлення регіону та забезпечення сталого миру.