портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької облдержадміністрації зустрілись з родинами загиблих pахисників

Опубліковано 24 червня 2024 року, 10:23

23 червня відбулася зустріч з дружинами загиблих (померлих) pахисників України у м. Дніпро на базі Освітньо-рекреаційного клубу «Тримайся за гриву».

Зустріч організовано Управлінням з питань ветеранської політики облдержадміністрації спільно з Краматорською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією, Управлінням з питань ветеранської політики Краматорської міської ради.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Шевченко вислухав актуальні питання, зокрема щодо оформлення відповідного статусу та пільг родинам Захисників.

Наразі дуже важливим є створення умов окремого прийому членів сімей загиблих (померлих) Захисників України в органах місцевого самоврядування, пенсійного Фонду, дієвого механізму співпраці з військовими частинами.

Акцентували увагу про функціонування чат-боту «Захисники Донеччини» в телеграм каналі, а також телефонної лінії, яка працює в управлінні ветеранів Донецької ОДА для надання консультативної допомоги: 095 555 31 15.

Крім того, учасники та учасниці заходу взяли участь в арт-терапії з малювання, яку проводила координатор Центру ветеранів АТО та їх родин "Поруч" Яна Говядова.

Також мали можливість реабілітуватися за допомогою іпотерапії завдяки керівниці клубу «Тримайся за гриву» Мілені Тараненко, бо їзда на конях мало кого залишить без позитивних емоцій.