портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА долучились до обговорення реінтеграції деокупованих територій

Опубліковано 22 травня 2024 року, 21:10

Сьогодні під головуванням Віце-прем’єр-міністра України — Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук відбулось засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій. Участь у засіданні також взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко та представники структурних підрозділів ОДА.

Під час засідання штабу були розглянуті питання життєзабезпечення окремих територій, на яких ведуться бойові дії, реінтеграції населення деокупованих територій, забезпечення доступу до освіті внутрішньо переміщених осіб, підготовки до наступного опалювального періоду, а також інші важливі аспекти життя прифронтових та тимчасово окупованих громад.

Під час обговорення стану реалізації деяких постанов Кабінету Міністрів України Ігор Бойко доповів про заходи, які проводить Донецька ОДА задля поліпшення життя мешканців деокупованих громад. Також заступник очільника області розповів про пропозиції, які облдержадміністрація запропонувала для проєктів постанов Кабінету Міністрів України, спрямованих на підготовку заходів життєзабезпечення для окремих територій, на яких ведуться бойові дії, відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій України на період до 2026 року.