портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА, «Ощадбанку» та Центру зайнятості провели другу зустріч з підприємцями Донеччини

Опубліковано 09 серпня 2024 року, 18:03

Попри складну ситуацію в регіоні, підприємці Донеччини демонструють неймовірну стійкість та прагнення розвивати свій бізнес. Завдяки спільним зусиллям державних органів, бізнес-асоціацій, фінансових установ та служби зайнятості створюються можливості для відновлення і розвитку місцевого підприємництва.

Для розгляду можливостей подальшої підтримки підприємців, на Донеччині  відбулась зустріч директора департаменту економіки Донецької облдержадміністрації Геннадія Мар’яненка, першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової, заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова,  директора Слов’янського міського центру зайнятості Світлани Бондаревої, заступника начальника  обласного управління АТ «Ощадбанк» Олени Малишко відбулась зустріч з підприємцями  Слов’янську, Миколаївки,  Черкас  та Андріївки.

Під час зустрічі говорили про державні програми підтримки бізнесу, проблемні питання функціонування підприємств, включення до реєстру зруйнованого майна та релокацію до більш безпечних регіонів України.

Крім того, розглянули питання організації альтернативних логістичних шляхів доставки продовольчих та непродовольчих товарів до громад тощо.

Підприємці  дізналися про нові можливості для розвитку свого бізнесу. Обговорення спільних проблем та пошук шляхів їх вирішення допомагає створенню сприятливих умов для розвитку підприємництва та відновлення економіки області.