портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА разом з делегацією Коаліції прифронтових громад та Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» обговорили подальшу співпрацю

Опубліковано 06 листопада 2020 року, 16:55

Поточну ситуацію з водопостачанням та газопостачанням в містах Мар’їнка і Красногорівка, а також подальший формат партнерської співпраці обговорили заступник голови Донецької  облдержадміністрації Денис Клюшников разом з представниками структурних підрозділів під час онлайнзустрічі з делегацією Коаліції прифронтових громад «На лінії зіткнення» та Проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

«Для нас важливо, що спільно з проєктом «На лінії зіткнення» ми маємо єдину мету - подолати проблеми прифронтових громад та закласти умови для їх сталого розвитку та подальшого процвітання. Ми відкриті для нових проєктів, спрямованих на підтримку людей, які допоможуть будувати демократичне, мирне, гендерно рівне суспільство на Донеччині», - наголосив Денис Клюшников.

Наразі громадською організацією «Сильні громади» здійснюється проект «На лінії зіткнення», головна мета якого - спільними зусиллями всіх зацікавлених сторін подолати проблеми прифронтових громад.

Нагадаємо, що розглядаються варіанти реконструкції газорозподільної станції «Мар’їнка» та будівництва фільтрувальних станцій для Мар’їнки та Красногорівки.