портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у навчанні щодо здійснення заходів з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Опубліковано 11 червня 2022 року, 11:57 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Навчання фахівців структурних підрозділів обласних та Київської міської військових адміністрацій, до компетенції яких належать питання здійснення заходів з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми,  було проведено 10 червня. 

Навчання організовано відділом з питань протидії торгівлі людьми, домашньому насильству та гендерної рівності Департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів Національної соціальної сервісної служби України. Участь у  заході  взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

Під час навчання було розглянуто такі питання:

1. Організація роботи з надання послуг постраждалим від сексуального насильства, вчиненого представниками держави-агресора та особам, які незаконно утримувались або перебували в полоні.

2. Форми оперативної інформації з питань діяльності спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб.