портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у першому засіданні координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Волноваській РДА

Опубліковано 29 лютого 2024 року, 11:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Перше засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Волноваській райдержадміністрації відбулось 28 лютого. У ньому взяли участь представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Засідання відкрила Тетяна Чаган, заступник голови Волноваської райдержадміністрації, голова координаційної ради.

З вітальним словом до присутніх звернулась Лілія Золкіна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, яка підкреслила, що розвиток сфери утвердження української національної та громадянської ідентичності у Донецькій області є надзвичайно важливим. Він є запорукою збереження української державності, повернення наших територій та цілісності нашої країни.

Під час засідання представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації доповіли про основні напрями роботи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, що здійснюються на державному та обласному рівні.

Також на засіданні розглянули питання формування української національної та громадянської ідентичності як складової національної стійкості українського народу, обговорені заходи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, реалізовані у Вугледарській та Хлібодарівській територіальних громадах Волноваського району протягом 2023 року, а також затверджені основні напрямки та план роботи координаційної ради на 2024 рік.