портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у презентації проєкту Національного плану з енергетики та клімату

Опубліковано 14 березня 2024 року, 14:09

Під головуванням  Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Міністерства економіки України відбулась презентація проєкту Національного плану з енергетики та клімату. Національний план з енергетики та клімату України є стратегічним документом, який спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України.

Участь у презентації взяли народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, обласних військових адміністрацій та обласних рад, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування та експерти. До обговорення плану також долучились заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко, керівники структурних підрозділів ОДА, представники місцевих військових адміністрацій Донеччини.

Національним планом з енергетики та клімату окрім відновлення втрачених через збройну агресію росії спроможностей, передбачені заходи з енергоефективності, декарбонізації, а також узгодження правових норм з законодавством Європейського Союзу, що є одним з важливих кроків для інтеграції України до ЄС.