портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у засіданні Урядового комітету з питань відновлення України, розвитку громад, територій та інфраструктури

Опубліковано 19 березня 2024 року, 14:03

Представники Донецької облдержадміністрації долучилися до засідання Урядового комітету з питань відновлення України, розвитку громад, територій та інфраструктури.

Очолив засідання Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

На заході обговорили проєкти Законів України та постанов КМУ. 

Участь від Донецької облдержадміністрації взяли перший заступник голови Юрій Винокуров та представники профільних структурних підрозділів Донецької ОДА. 

Представники Донецької облдержадміністрації внесли свої пропопозиції щодо змін до Державної стратегії регіонального розвитку 

на 2021-2027 роки, які одноголосно були прийняті на засіданні. 

Зокрема, було запропоновано серед органів, що забезпечують реалізацію Стратегії, передбачити районні військові адміністрації, а також можливе утворення військово-цивільних адміністрацій після припинення чи скасування воєнного стану. Крім того, запропонували стимулювати та створювати  умови для повернення релокованих суб’єктів господарювання до місць попереднього розташування.