портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у висадженні дерев у Краматорську до Всесвітнього дня охорони довкілля

Опубліковано 03 червня 2021 року, 13:40

Представники Донецької облдержадміністрації взяли участь у висадженні дерев у Краматорську  в рамках святкового заходу, присвяченого Всесвітньому дню охорони довкілля (World Environment Day). 

Організатором заходу виступила Програма ООН із відновлення та розбудови миру, яка реалізує проєкт «Добре врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на сході Україні» за підтримки Уряду Королівства Данії, Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).

Сьогодні висадили 20 кленів. «Так ми розпочинаємо гарну традицію щорічного висадження дерев на території Краматорської громади. Це символізує нашу дружбу, партнерство,  взаємодію та співпрацю. Акція присвячена Всесвітньому дню охорони довкілля»,  -  зазначила програмний координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру Олена Рудич.

Всесвітній день охорони довкілля (англ. World Environment Day, ісп. Día mundial del medio ambiente, фр. Journée mondiale de l'environnement) — міжнародний день ООН, що відзначається щорічно 5 червня.