портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники молоді з Донеччини взяли участь у форумі «Роль молоді у відновленні України»

Опубліковано 27 лютого 2024 року, 13:42 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У Києві 23-24 лютого відбувся фінальний форум проєкту «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України». 

Учасниками заходу стали представники обласних та місцевих молодіжних рад із різних регіонів України.

Під час форуму були обговорені результати проєкту та спільне бачення залучення молоді у повоєнній відбудові держави. Також, було презентовано та обговорено проєкт ВідНОВА.UA  від Всеукраїнського молодіжного центру, який спрямовано на  залучення молоді до відновлення країни.

Учасники налагодили комунікацію з установами та організаціями у різних регіонах Україні, напрацювали спільні проєкти, поспілкувалися з представниками Міністерства молоді та спорту України та UNDP Ukraine.

На подію завітав державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, щоб привітати учасників та організаторів заходу.

Реалізація форуму «Роль молоді у відновленні України» впроваджується ГО «Молодіжна платформа» у рамках проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії.