портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники України та Грузії обговорили питання зайнятості молоді

Опубліковано 26 квітня 2021 року, 15:54 , Донецький обласний центр зайнятості

Директор Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко взяла участь в онлайновій  зустрічі щодо обміну досвідом між представниками держав Грузії і України з питань зайнятості та самозайнятості. Учасниками зустрічі були представники Державної агенції з питань зайнятості Грузії, Державної агенції з підтримки молоді Грузії, Державної агенції з підтримки ВПО Грузії, Данської Ради у справах біженців - Данської Групи з розмінування тощо.

Захід пройшов у дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM. Під час відеоконференції були розглянуті питання щодо перспектив, стратегії, програм підтримки зайнятості та самозайнятості молоді.

Під час свого виступу Валентина Рибалко поінформувала учасників заходу про соціальну підтримку та програми у сфері зайнятості молоді. Також очільниця Донецької обласної служби зайнятості презентувала сучасні онлайнові сервіси служби зайнятості Донеччини, які активно використовуються у сприянні працевлаштуванню молоді регіону.

Онлайнова зустріч пройшла в рамках проєкту «Підвищення рівня освіти, зайнятості та соціальної інтеграції молоді в постраждалих від конфлікту районах Грузії та України».