портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представник Державної служби зайнятості відвідала Донецький центр профтехосвіти та Слов’янський міський центр зайнятості

Опубліковано 12 квітня 2018 року, 10:13

11 квітня заступник начальника управління профорієнтації‚ профнавчання та навчальних закладів Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Інна Бондіні продовжила перебування в Донецькій області та відвідала ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» і Слов’янський міський центр зайнятості.

В ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» Інна Бондіні переглянула навчальні класи, де наразі отримують знання майбутні швачки, медичні сестри, підприємці. В майстерні «Перукар» ознайомилася з виробничою практикою, яку наразі проходять учні-перукарі.

В Слов’янському міському центрі зайнятості представник Центрального апарату  відвідала засідання молодіжного клубу  «Step by step». Клуб створений для молоді, яка прагне сама творити своє життя, навчитися вирішувати проблеми у спілкуванні та стосунках. Цього дня проводився тренінг практикуючим психологом-консультантом.

Також було презентовано профорієнтаційний сектор центру зайнятості, створений для більш розширеної взаємодії з молоддю, починаючи зі школи, продовжуючи профорієнтаційну роботу з учнями закладів різних типів сучасними методами. Сектор допомагає створенню у молоді реального уявлення про стан сучасного ринку праці та усвідомленому вибору професійного майбутнього.

Далі Інна Бондіні завітала до Консалтингового простору «Перспектива». Разом з підприємцями та соціальними партнерами обговорили питання  поглиблення співпраці та удосконалення електронного обміну між соціальними структурами задля розширення кола послуг та підвищення ефективності роботи.

Потім заступник начальника управління ДСЗ відвідала семінар-тренінг «Основи рекрутингу в роботі центру зайнятості» та поспілкувалася з представниками  роботодавців з питань якості підбору кадрів.

За підсумками візиту були обговорені пропозиції щодо вдосконалення Регламенту роботи центрів зайнятості щодо задоволення потреб клієнтів.

Відділ організаційно-інформаційної роботи Донецького обласного центру зайнятості