портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники ООН відвідали Донеччину

Опубліковано 16 жовтня 2016 року, 12:28

Представники ООН пообіцяли і надалі підтримувати відновлення Донеччини. Про це йшлося під час робочої зустрічі голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського з представниками делегації ООН на чолі із Джихан Султаноглу – помічником Генерального Секретаря ООН, заступником адміністратора Програми розвитку ООН.  

Безпека, допомога бізнесу та відбудова зруйнованої інфраструктури – це основні питання співробітництва з міжнародними організаціями, на яких акцентував Павло Жебрівський.

«Ми розраховуємо на наступальну тактику ООН в питаннях безпеки на Донеччині. Зокрема розраховуємо і на допомогу у розмінуванні звільнених територій, допомогу у відбудові зруйнованого війною приватного житла, а також допомогу з відбудовою інфраструктурних об’єктів», - зазначив Павло Жебрівський.

Представники офісу ООН відзначили плідну співпрацю з керівництвом області і позитивний досвід реалізації проектів. «Нам дуже імпонує ваше чітке бачення відбудови і розвитку Донеччини і можемо вас запевнити, що ПРООН і надалі працюватиме з вашою командою. Дуже багато чула про ваші управлінські якості та боротьбу з корупцією, тому готові підтримувати ваші подальші ініціативи та проекти»,- зазначила пані Джихан Султаноглу у розмові з очільником області.

1 2 3

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою