портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Президент України ознайомився з ходом реалізації проєктів "Великого будівництва" на Донеччині

Опубліковано 15 жовтня 2021 року, 12:18

Президент України Володимир Зеленський ознайомився із ходом реалізації національної програми "Велике будівництво" у Донецькій області під час робочої поїздки до регіону.

"Порівняно із минулим роком, у нас виросли і обсяги фінансування, і обсяги виконаних робіт за програмою. Цього року працюємо на 38 об’єктах загальною вартістю понад 2,5 млрд гривень", - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Зокрема, Володимир Зеленський оглянув Маріупольську школу №26 - це був перший заклад області, який відкрився цього року після капітального ремонту в рамках "Великого будівництва".

Після реконструкції значно збільшилася потужність школи. Першого вересня тут за парти сіли 960 дітей – це практично вдвічі більше, ніж до реконструкції.

На ремонтні роботи було витрачено понад 123 млн гривень. Стара будівля цілковито оновлена як зсередини, так і ззовні. На пришкільній території облаштовано комплекс спортивних майданчиків із тренажерами, футбольне поле зі штучним покриттям, бігову доріжку. Спортзал оснащено новим і якісним приладдям.

"Дякую Президентові за постійну увагу до Донеччини. Завдяки "Великому будівництву" та підтримці з боку Глави держави маємо можливість змінювати область на краще", - зазначив очільник області.