портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Президент поставив завдання ввести в експлуатацію першу чергу комплексу полігону «Широкий Лан» восени цього року

Опубліковано 23 травня 2018 року, 19:19

Президент Петро Порошенко поставив завдання ввести в експлуатацію першу чергу комплексу полігону «Широкий Лан» восени цього року.

«За термін менше ніж рік побудовано те, що ви бачите сьогодні. Я ставлю завдання щоб цієї осені перша черга цього комплексу полігону «Широкий Лан» була введена в експлуатацію»,  - сказав Петро Порошенко під час відвідування полігону та ознайомлення з ходом будівельних робіт в рамках робочої поїздки до Миколаївської області.

Глава держави подякував всім, хто доклав зусиль до реалізації цього проекту. «Ви бачите, що тут не гірше ніж «Яворів» (полігон – ред.). Тільки «Яворів» будували десятки років, а «Широкий Лан» будували рік», - додав він

Президент також наголосив, що кожна копійка на будівництво витрачалась через систему ProZorro, а   якість будівництва приймається відповідальними особами Збройних Сил.

«Все буде присвячено підвищенню боєздатності підрозділів і частин, які тут будуть проходити службу», - підкреслив Петро Порошенко.

«Як-то кажуть це наша відповідь зрадофілам. Ви пам’ятаєте, що звідси, з «Широкого Лану» були дуже популярні фото, особливо з наметом, дорога до якого була заповнена талою водою і з підписом: «все пропало». Ось це відповідь Збройних Сил України, Міністерства оборони всепропальщикам», - зазначивПрезидент.

За словами Глави держави, ще в минулому році «тут було чисте поле». «За один рік, ви бачите збудовано 11 казарм. Казарм, кожна з яких здатна прийняти дві роти. Абсолютно якісно забезпечені побутові потреби»,  - розповів Петро Порошенко.

 

Головний сайт Президента України

Інші новини за темою

Усі новини