портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

При Донецькій ОВА обговорили реалізацію державної політики в галузі фізкультури та спорту в умовах воєнного стану

Опубліковано 05 вересня 2024 року, 15:53

Сьогодні під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Бойка відбулась відеоконференція з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконавчих органів рад територіальних громад, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, військових 

адміністрацій населених пунктів Донецької області з питань розвитку фізичної культури та спорту в територіальних громадах. 

На порядку денному питання реалізації державної політики в галузі фізичної культури та спорту в умовах воєнного стану, розробки проєктів програм економічного і соціального розвитку з розділу «Фізична  культура і спорт» територіальних громад на 2025 рік, проведення фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи з ВПО Донецької області. Було підведено підсумки вступної кампанії на 2024-2025 роки комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки», розглянуто актуальні методи залучення населення Донецької області до рухової активності, роботу у сфері фізичної культури і спорту серед мешканців Маріупольської територіальної громади, а також коротко прозвітовано про стан розвитку фізичної культури та спорту в громаді станом на 1 вересня 2024 року.

До присутніх звернувся заступник очільника області. Він привітав учасників заходу з прийдешнім Днем фізкультури і спорту, побажав, щоб фізична активність приносила  радість і задоволення, а спорт допомагав досягати нових вершин у житті. 

"Ми живемо в непростий час, але саме спорт і фізична культура можуть стати тим об’єднуючим фактором, який допоможе нам подолати труднощі. З початку 2024 року атлети з Донеччини успішно представили Україну на 206 міжнародних змаганнях, де здобули 383 нагород: 156 золотих, 127 срібних та 100 бронзових. Їх робота є надзвичайно важливою для підтримки як фізичного, так і ментального здоров’я населення, особливо молоді, яка є нашим майбутнім. Дякую вам за  невтомну працю, за ваші зусилля та відданість. Разом ми зможемо досягти великих результатів", - зазначив Ігор Бойко.