портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

При Маріупольській райдержадміністрації створять відділ з питань ветеранської політики

Опубліковано 01 березня 2024 року, 15:20

Начальник управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації Артур Насібян 1 березня зустрівся з головою Маріупольської районної державної адміністрації, військової адміністрації Наталією Букрєєвою та керівниками відповідних територіальних громад. 

Під час зустрічі обговорено шляхи реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 № 702 щодо утворення самостійних структурних підрозділів з питань ветеранської політики на районному рівні.

Наразі Маріупольською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією прийнято рішення щодо внесення змін до структури райдержадміністрації, яким передбачено створення відділу з питань ветеранської політики.

Особливу увагу приділено забезпеченню потреб та наданню послуг ветеранам та членам їх родин, як на державному, обласному так і місцевому рівнях.

Керівники територіальних громад презентували місцеві програм, якими забезпечуються додаткові соціальні гарантії Захисників/Захисниць України та членів їх сімей.

Начальником управління акцентовано увагу щодо плідної взаємодії між регіональним і місцевим органами задля реалізації ветеранської політики

За інформацією управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністтрації