портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Привітання начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка з Днем державної служби

Опубліковано 23 червня 2023 року, 08:23

Шановні державні службовці! 

Українська держава сьогодні переживає надважкі часи. Російські окупанти щодня намагаються знищити наші міста, вбивають мирних людей, руйнують інфраструктуру - прагнуть занурити всю країну у темряву. Але у темні часи краще видно світлих людей: усіх тих, хто сумлінно працює на українську Перемогу. 

Зібравши всю силу та віру, щодня наші захисники протистоять ворогу, а тисячі людей в країні - працівники уряду та обласних військових адміністрацій -  тримають свою ділянку спільної  боротьби: повертають до життя деокуповані громади; займаються евакуацією та наданням гуманітарної допомоги людям у прифронтовій зоні;  працюють над відновленням житла та інфраструктури, пошкоджених ворожими обстрілами; впроваджують нові електронні послуги та намагаються зробити життя українців комфортнішим - навіть в умовах війни. 

Сьогодні як ніколи точно про роботу держслужбовців говорять слова їхньої Присяги: “Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові”. 

І ваше служіння самовіддане, бо ви знаєте, що саме від кожного з вас залежить збереження української держави та її розвиток.

Сьогодні в Донецькій обласній військовій адміністрації працює 693 державних службовця. Дехто з них через активні бойові дії вимушено покинув свої домівки. Хтось став переселенцем вдруге за ці довгі важкі 9 років війни. Комусь довелося евакуювати родини до безпечних місць, а самому продовжувати працювати на Донеччині. 

Розділені відстанню колективи - у зоні активних бойових дій чи в Києві, у Дніпрі чи у Львові, без електрики чи в укритті  - вони роблять все можливе для того, щоб Донеччина завжди була українською.

Вірні присязі, незламні, сильні та самовіддані. 

Вдячний кожному і кожній за роботу, допомогу, підтримку, цікаві ідеї та проєкти, а головне - за нашу взаємодовіру. 

Щиро вітаю з професійним святом!

Знаю: попереду ще надзвичайно багато роботи, тож бажаю усім вам сил і витримки! Впевнений, що скоро повернемося до звичного життя, своїх робочих місць та разом зі звільненими Маріуполем, Волновахою, Бахмутом, Донецьком, Макіївкою та іншими тимчасово окупованими містами й селами будемо відзначати День Перемоги України! 

Тримаймо стрій!

З повагою

начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко