портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Привітання з Днем журналіста України

Опубліковано 06 червня 2023 року, 09:55

Сміливі, винахідливі, оперативні, щирі та справедливі – сьогодні ми бачимо вас такими. А весь світ завдяки вам бачить правду про події на Донеччині та в Україні.

Багато, хто з вас після 24 лютого 2022 року одягнув однострій та став на захист країни у лавах ТРО та ЗСУ.  Хтось продовжує виконувати свою роботу і щодня приїздить на передову, незважаючи на обстріли, показує відновлення життя в деокупованих громадах, розповідає світу історії спротиву українського народу. 

Працювати на передовій, виїздити з артилерією, вивозити людей, яких вмовили поїхати з пекла війни; рятувати тварин – все це теж про вас. 

Адже журналісти сьогодні – частина українського спротиву. Журналісти сьогодні – це ті, хто разом з військовими перші бачать пекло війни. Журналісти сьогодні – це захисники слова, які тримають свій інформаційний фронт, без якого вже не можливо уявити російсько-української війни. 

За час повномасштабного вторгнення 56 журналістів загинули від рук окупантів – понад 20 з них в лавах ЗСУ, інші були вбиті під час виконання професійних завдань та у власних  будинках від обстрілів росіян. Вічна пам’ять кожному! За кожного вбитого українця росія понесе справедливе покарання! 

Щиро вдячні вам за нелегку працю. Бажаю сил та натхнення! Разом переможемо! Слава Україні!

З повагою, начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та увесь колектив ДонОВА