портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Призупинення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Покровський педагогічний коледж»

Опубліковано 28 квітня 2020 року, 14:57 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Н А К А З

Про призупинення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Покровський педагогічний коледж»

Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 26 Закону України «Про освіту», Закону України «Про вищу освіту», Постанови Кабінету Міністрів від 05.11.2014 № 726 «Деякі питання реалізації статті 42 Закону України «Про вищу освіту» (із змінами), враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (із змінами), наказ Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», у зв’язку із запровадженням карантину

НАКАЗУЮ: 

1. Призупинити проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального закладу «Покровський педагогічний коледж» (далі - коледж), оголошеного наказом директора департаменту від 21.02.2020 № 45/165-20к «Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Покровський педагогічний коледж».

2. Відділу управління персоналом департаменту освіти і науки облдержадміністрації  (далі - департамент)(Калитинська):

1) забезпечити оприлюднення зазначеного наказу на сторінці департаменту офіційного інтернет - представництва Донецької облдержадміністрації та офіційному веб – сайті коледжу відповідно до встановлених вимог.

2) довести інформацію про призупинення конкурсу на зайняття вакантної посади директора коледжу до відома коледжу та претендентів.

3. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ященко Г.А.

Директор департаменту                                                            Т.В. Сідашева