портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Про субвенції на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Опубліковано 30 червня 2023 року, 18:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

30 червня 2023 року управлінням сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації проведено індивідуальні співбесіди щодо стану підготовки документів та збору інформації для участі у конкурсі на отримання субвенції з державного бюджету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 2 червня 2023 р. № 559 “Про затвердження Порядку та умов надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі”.

Представники військових адміністрацій територіальних громад представили проведену роботу та стан підготовки документів, а також отримали відповідні рекомендації.

На цей час на конкурсний відбір готуються наступні заявки:

📎Добудова денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі (з кризовою кімнатою) у Краматорській військовій адміністрації.

📎Створення денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі (з кризовою кімнатою) у Добропільській та Новогродівській військових адміністраціях.

📎Створення спеціалізованих служб первинного соціально-психологічного консультування у таких військових адміністраціях:

1. Білозерська військова адміністрація.

2. Криворізька військова адміністрація.

3. Андріївська військова адміністрація.

4. Шахівська військова адміністрація.

За інформацією управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації