портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Про відміну проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище»

Опубліковано 19 квітня 2021 року, 10:50 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Керуючись статтями 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи протокол засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.04.2021 № 9, протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костянтинівської міської територіальної громади від 16.04.2021 № 13, збільшення кількості працівників, які захворіли у закладах професійної (професійно-технічної) освіти м. Костянтинівка, з метою дотримання встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів

НАКАЗУЮ: 

1. Відмінити проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» (далі - заклад).

2. Визнати таким, що втратив чинність наказ директора департаменту від 15.03.2021 № 65/165-21к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище».

3. Відділу управління персоналом (Калитинська) забезпечити оприлюднення даного наказу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації та вебсайті закладу освіти (у разі його наявності) відповідно до встановлених вимог. 

4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на начальника відділу професійної освіти управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації Дениса Глазкова.


Директор департаменту                                                           Тетяна СІДАШЕВА