портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжує свою роботу Обласний гуманітарний штаб у Києві

Опубліковано 10 лютого 2023 року, 19:02 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

Для організації робочого простору центру від офісу ООН Жінки в Україні отримано гуманітарну допомогу у вигляді ноутбуків, столів та стільців, універсальної мобільної батареї та електричного конвектору. Для дитячої кімнати центру були надані дитячий стіл, настільні ігри, такі як «Дженга», «Морський бій», «Доміно», водні розмальовки та набори канцелярських товарів для малювання.

Для окремих категорій маломобільних громадян з числа внутрішньо переміщених осіб була надана гуманітарна допомога у вигляді побутового приладдя та засобів гігієни.

Нещодавно для маленьких переселенців відбулась видача гуманітарної допомоги. За підтримки наших партнерів та друзів з Великобританії вони отримали набори дитячого одягу, засоби гігієни та м’які іграшки.

Майже 1500 внутрішньо переміщених осіб з Донецької області отримали в центрі допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни.

Також два дні поспіль проходили заходи для дітей та дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб , присвячені активному сімейному відпочинку та творчості. Учасники разом з організаторами заходів дивилися сімейні фільми, малювали, знайомилися один з одним, брали участь у конкурсах та майстер-класах, а головне – весело проводили час.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації