портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Продовжуємо надавати допомогу мешканцям в гуманітарних штабах за межами області

Опубліковано 19 грудня 2023 року, 19:32 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби (хаби, центри) продовжують щоденну роботу з надання підтримки мешканцям Донецької області в більш безпечних регіонах країни.

Гуманітарний хаб Мар'їнської міської військової адміністрації плідно співпрацює з гуманітарним центром «Проліска-Дніпро» за підтримки UNHCR Ukraine - Агенство у справах біженців в Україні. За результатами цієї співпраці 19 грудня жителі Мар'їнської громади з числа ВПО, які тимчасово проживають у м. Павлоград, отримали гуманітарну допомогу у вигляді 500 індивідуальних гігієнічних наборів.

У центрі підтримки «З Бахмутом у серці. Харків» розпочато видачу гуманітарної допомоги  більше 300 родинам, які ще не отримували допомогу від Міжнародної організація міграції (МОМ) IOM Ukraine, а також тим, хто нещодавно пройшов реєстрацію. До гуманітарних наборів увійшли ковдри, постільна білизна, матраци та інші необхідні речі взимку. Отримано понад 7 тон непродовольчих товарів від МОМ, яка продовжує опікуватися бахмутянами, які тимчасово мешкають у Харкові. 

У гуманітарному центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб з числа мешканців Соледарської міської територіальної громади «Соледар: дорога додому» у м. Київ відбулася видача гуманітарної допомоги, надання якої забезпечено Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF).