портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжуємо практику навчання представників військових адміністрацій населених пунктів

Опубліковано 09 листопада 2023 року, 13:54

Питання реалізації заходів і проєктів у сфері фізичної культури та спорту, проведення атестації тренерів, тренерів-викладачів в умовах воєнного стану обговорили 9 листопада на семінарі з представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад.

Під час проведення заходу висвітлювались питання про підведення підсумків роботи у сфері фізичної культури та спорту за 2023 рік, стан надання первинної медичної допомоги в сучасних умовах, підготовчу роботу до реалізації Програми медичних гарантій у 2024 році на вторинному рівні надання медичної допомоги.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації та департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації. Всього в семінарі взяли участь понад 80 фахівців різних сфер діяльності.

Під час навчання учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій, а також висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару, учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

Інформацію підготовлено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації