портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжуємо реалізацію державної політики щодо підтримки і розвитку читання в регіоні

Опубліковано 31 травня 2023 року, 19:00

#читацькаграмотність

Не залишаємо наших співвітчизників без сучасної україномовної літератури. Кінець травня означився новим поповненням книжкового контенту. За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, ініціативи облдержадміністрації Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого передала для бібліотек Донеччини з обмінного фонду 900 примірників різножанрової україномовної літератури. Національна історична бібліотека України для Донецької обласної бібліотеки для дітей передала 85 книг в межах проєкту «Бібліотека у валізі», започаткованого обласною бібліотекою. Команда від управління культури і туризму облдержадміністрації отримала книжки і вже направила адресатам. 

☝️ Для задоволення культурних потреб та забезпечення всіх бажаючих доступом до української літератури незабаром по 150 книг отримають бібліотеки 6 громад Донеччини: Селидівська, Покровська, Добропільська, Мирноградська, Олександрівська та Новогродівська.

💪 Щодня ми працюємо над посиленням позицій розвитку читання в регіоні, формуємо національний мовно-культурний простір та створюємо умови для набуття звички читання як щоденної практики у нашому суспільстві!

   Дякуємо Міністру культури та інформаційної політики України Олександру Ткаченку, директору Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого Олегу Сербіну та директорці Національної історичної бібліотеки України Аллі Скорохватовій за надану літературу. 

 З Україною в серці тримаймо культурний фронт Донеччини! Далі буде…

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації