портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма «Молодіжний працівник» триває у Краматорській громаді

Опубліковано 01 жовтня 2021 року, 12:11 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тренінг за програмою «Молодіжний працівник» 28 – 30 вересня зібрав у  Краматорську  молодіжних лідерів, представників та представниць громадського та державних секторів по роботі з молоддю Краматорського району. 

Впровадження програми «Молодіжний працівник» у Донецькій області – це унікальна можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю.  Це сприятиме збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Протягом трьох днів учасники та учасниці тренінгу підвищували свої теоретичних знання та практичні навички щодо формування та реалізації обґрунтованої молодіжної політики в Краматорському районі.

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено тренерками КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА, управлінню з гуманітарних питань Краматорської міської ради та за технічної підтримки Дмитра Лубінця - народного депутата України, голові Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.