портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пройшла нарада працівників «СпівДія. Хаб Донецька область»

Опубліковано 29 листопада 2022 року, 16:11 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Питання щодо підтримки волонтерської діяльності молоді, у тому числі Національної Волонтерської Платформи та платформи для допомоги цивільному населенню «СпівДія», знаходиться на постійному контролі Донецької облдержадміністрації, обласної військової адміністрації.

Сьогодні відбулася нарада працівників «СпівДія. Хаб Донецька область», під час якої були розглянуті проблемні питання видачі гуманітарної допомоги у територіальних громадах області та питання співпраці з міжнародними донорськими організаціями та благодійними фондами нашої області.

Під час наради працівниками гуманітарних центрів були розглянуті питання ведення звітності пунктів видачі гуманітарної допомоги у громаді та надані методичні рекомендації щодо видачі гуманітарних боксів від Фонду ООН у галузі народонаселення.

Гуманітарні центри «СпівДія. Хаб Донецька область» є значним ресурсом підтримки цивільного населення. Станом на 21.11.2022 виконано 28 409 замовлень на гуманітарні бокси для мешканців Донецької області.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання