портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол онлайн-засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище»

Опубліковано 16 серпня 2023 року, 09:25

Протокол онлайн-засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» 15.08.2023 № 2

Голова Комісії


Ганна ЯЩЕНКО


Заступник голови


Тетяна ЛАРІНА


Секретар Комісії


Олександр ТАБОЛІН


Члени комісії:


Лариса КОХАНЕНКО




Олександр ЛЮТИЙ




Олексій СЕМЕЙКО




Михайло ОСИПЕЦЬ




Станіслав САВЕНКОВ




Марія СЕНЬКІНА


Відсутні


Едуард ГОНЧАРОВ


Порядок денний:

І. Про проведення конкурсу на посаду директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» (далі - конкурс), який складається з:

1. Проведення загальних зборів трудового колективу державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти;

2. Співбесіда з кандидатами на посаду керівника та визначення переможця конкурсу на засіданні конкурсної комісії.

СЛУХАЛИ:

Ганну ЯЩЕНКО, заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент), голову Комісії щодо повідомлення членами конкурсної комісії про наявний конфлікт інтересів.

Від членів конкурсної комісії повідомлень не надійшло.

ВИСТУПИЛИ:

Тетяна ЛАРІНА, в.о. начальника відділу професійної освіти, заступник голови Комісії, яка повідомила, що наказом директора департаменту від 19.07.2023 № 171/165-23к «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» затверджені умови проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» та затверджений її персональний склад. Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки, документи для участі у конкурсі на посаду директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» подала 1 особа- Тертичний Сергій Вікторович (04.08.2023).

Засіданням конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» (протокол від 10.08.2023 № 1) визначено, що подані документи від кандидата відповідають встановленим законом вимогам.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, з метою забезпечення безпекової ситуації, конкурс вирішено провести у місті Києві (04053, Україна, м. Київ, вулиця Січових Стрільців, 52 А.).

Перший етап конкурсу засідання загальних зборів трудового колективу проведено змішано (офлайн та дистанційно). Почався об 11.00.

Членами комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» вирішено провести голосування відкрито, шляхом «підняття руки».

ВИСТУПИЛИ:

Ганна ЯЩЕНКО, заступник директора департаменту-начальник управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту, голова Комісії повідомила, що за результатами проведення загальних зборів трудового колективу у державного навчального закладі «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» голосували «ЗА» - 79, «ПРОТИ» - 0, «УТРИМУЮСЬ» - 0.

Другий етап конкурсу відбувся 15.08.2023 о 12 год. 30 хв. за адресою 04053, Україна, м. Київ, вулиця Січових Стрільців, 52 А.

Під час проведення співбесіди з кандидатом, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії оцінювалася відповідність професійної компетентності кандидата встановленим вимогам.

На запитання членів конкурсної комісії щодо мети зайняття посади директора державного навчального закладі «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище», запитання для оцінювання необхідних ділових та особистісних якостей, знання спеціального законодавства у сфері професійної (пофесійно – технічної) освіти Сергій Тертичний надав задовільні відповіді.

За результатами співбесіди з кандидатом на посаду директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище», розгляду документів, поданих Сергієм Тертичним, пропозицій трудового колективу, голосування членів конкурсної комісії, прийнято рішення щодо переможця конкурсу.

Переможцем конкурсу одноголосно визначено Тертичного Сергія Вікторовича.

ВИРІШИЛИ:

1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти за результатами проведення конкурсу визначити переможцем конкурсу на посаду директора державного навчального закладі «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» Тертичного Сергія Вікторовича.

2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації.

3. На наступний робочий день після закінчення строку оскарження результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу - після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити Тертичного Сергія Вікторовича на посаду директора державного навчального закладі «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» та укласти з ним трудовий договір (контракт).

ГОЛОСУВАЛИ:

«ЗА» - 9

«ПРОТИ» - 0

«УТРИМУЮСЬ» - 0

Голова Комісії


Ганна ЯЩЕНКО


Заступник голови


Тетяна ЛАРІНА


Секретар Комісії


Олександр ТАБОЛІН


Члени комісії:


Лариса КОХАНЕНКО




Олександр ЛЮТИЙ




Олексій СЕМЕЙКО




Михайло ОСИПЕЦЬ




Станіслав САВЕНКОВ




Марія СЕНЬКІНА