портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Волноваського професійно - технічного училища від 07.10.2021 № 3

Опубліковано 08 жовтня 2021 року, 09:08 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації


ПРОТОКОЛ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Волноваського професійно – технічного училища 07.10.2021 м. Волноваха № 3


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії


Тетяна Калитинська


Члени комісії:


Едуард Гончаров

(дистанційно)




Володимир Комар




Сергій Манник




Андрій Мацегора




Альона Михайленко




Дмитро Просянок







Лілія Яковлєва


Відсутні з поважних причин:


Ганна Ященко


Сергій Турянський



Порядок денний:

І. Про проведення конкурсу на посаду директора Волноваського професійно – технічного училища (далі - конкурс), який складається з:

1. Проведення загальних зборів трудового колективу державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти;

2. Співбесіда з кандидатами на посаду керівника та визначення переможця конкурсу на засіданні конкурсної комісії.

СЛУХАЛИ:

Дениса Глазкова, начальника відділу професійної освіти управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент) щодо повідомлення членами конкурсної комісії про наявний конфлікт інтересів.

Від членів конкурсної комісії повідомлень не надійшло.

Відділом управління персоналом департаменту визначено, що документи Сливного Анатолія Вікторовича, як кандидата на посаду директора Волноваського професійно – технічного училища відповідають встановленим законом вимогам.

Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки.

ВИСТУПИЛИ:

Денис Глазков, який повідомив, що перший етап конкурсу - проведення загальних зборів трудового колективу Волноваського професійно – технічного училища проходив 07.10.2021 о 13 год. 00 хв. (1 кандидат) у приміщенні Волноваського професійно - технічного училища (Донецька обл. м. Волноваха, вул. Менделєєва, 2).

За результатами проведення загальних зборів трудового колективу Волноваського професійно - технічного училища, шляхом таємного голосування, рекомендовано конкурсній комісії визначити єдиною кандидатурою на посаду керівника закладу Сливного Анатолія Вікторовича.

Другий етап конкурсу відбувся 07.10.2021 о 14. год. 00 хв. у приміщенні Волноваського професійно - технічного училища (Донецька обл. м. Волноваха, вул. Менделєєва, 2).

Під час проведення співбесіди з кандидатом, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії оцінювалася відповідність професійної компетентності кандидата встановленим вимогам.

На запитання членів конкурсної комісії щодо мети зайняття посади директора Волноваського професійно - технічного училища, запитання для оцінювання необхідних ділових та особистісних якостей, знання спеціального законодавства у сфері професійної (пофесійно – технічної) освіти Анатолій Сливний надав задовільні відповіді.

Основною стратегією розвитку Волноваського професійно - технічного училища Анатолій Сливний вбачає у подальшій організації та проведенні навчально - виробничого процесу у відповідності з вимогами нормативно - правових документів, вивченні потреб ринку, вимогах підприємств – замовників кадрів до кваліфікованих робітників, підвищенні професійної та педагогічної майстерності педагогічних працівників закладу, впровадженні у навчально – виробничий процес інноваційних освітніх та виробничих технологій, контролі за працевлаштуванням випускників, поновленні матеріальної бази майстерень.

За результатами співбесіди з кандидатом на посаду директора Волноваського професійно - технічного училища, розгляду документів, поданих Анатолієм Сливним, пропозицій трудового колективу, таємного голосування членів конкурсної комісії, прийнято рішення щодо переможця конкурсу.

Переможцем конкурсу одноголосно визначено Сливного Анатолія Вікторовича.

ВИРІШИЛИ:

1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти за результатами проведення конкурсу визначити переможцем конкурсу на посаду директора Волноваського професійно - технічного училища Сливного Анатолія Вікторовича.

2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

3. На наступний робочий день після закінчення строку оскарження результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу - після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити Сливного Анатолія Вікторовича на посаду директора Волноваського професійно - технічного училища та укласти з ним трудовий договір (контракт).


ГОЛОСУВАЛИ:

«за» 9

«проти» - немає

«утримались» - немає


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії


Тетяна Калитинська


Члени комісії:


Едуард Гончаров




Володимир Комар




Сергій Манник




Андрій Мацегора




Альона Михайленко




Дмитро Просянок




Лілія Яковлєва