портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» від 12.01.2022 № 11.

Опубліковано 12 січня 2022 року, 16:57 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

ПРОТОКОЛ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу

«Бахмутський центр професійно-технічної освіти»

12.01.2022 м. Краматорськ № 11


Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії



Ольга Кисіль

Члени комісії:


Валентина Васильчук




Владислав Заярний




Едуард Гончаров




Анна Панова




Лілія Яковлєва


Порядок денний:

Про розгляд документів осіб для участі у конкурсному відборі на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (далі - Комісія).

СЛУХАЛИ:

Ольгу Кисіль, головного спеціаліста відділу управління персоналом департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент), секретаря Комісії.

Вона повідомила, що наказом директора департаменту від 16.12.2021 № 413/165-21к «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» затверджені умови проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» та затверджений її склад. Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки, документи для участі у конкурсі на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» подали 2 особи: Бурлаченко Володимир Миколайович (11.01.2022) та Гаєвий Ігор Олегович (05.01.2022). Пункт чотири Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійної - технічної) освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17.07.2019 № 998, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.08.2019 за № 922/39893 (далі - Порядок) містить кваліфікаційні вимоги до керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти, а саме стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менш трьох років. Подані документи відповідають умовам проведення конкурсу.

Відповідно до пункту сьомого Порядку упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія на засіданні приймає рішення про недопущення до участі у конкурсному відборі осіб, які подали документи, необхідні для участі в конкурсі, що не відповідають вимогам, зазначеним в оголошенні про проведення конкурсу.

ВИСТУПИЛИ:

Ганна Ященко, заступник директора департаменту - начальник управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту, Голова Комісії, запропонувала керуватися Порядком, та допустити до участі у конкурсному відборі Володимира Бурлаченка та Ігоря Гаєвого.

ВИРІШИЛИ:

Керуючись пунктом сьомим Порядку допустити до участі у конкурсному відборі на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» Володимира Бурлаченка та Ігоря Гаєвого.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» 8

«проти» - немає

«утримались» - немає


Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії



Ольга Кисіль

Члени комісії:


Валентина Васильчук




Владислав Заярний




Едуард Гончаров




Анна Панова




Лілія Яковлєва