портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено круглий стіл «Соціальна підтримка молоді Донеччини, яка була змушена покинути місце проживання»

Опубліковано 12 серпня 2022 року, 09:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

11 серпня заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна взяла участь у круглому столі із нагоди відзначення Міжнародного дня молоді «Соціальна підтримка молоді Донеччини, яка була змушена покинути місце проживання». Захід було організовано молодіжною радою при Донецькій облдержадміністрації спільно з управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Під час заходу було обговорено важливість підтримки соціальних зв’язків із внутрішньо переміщеною молоддю в умовах воєнного стану, залучення молоді до проведення дослідницьких проєктів щодо потреб ВПО у приймаючих громадах, грантові можливості для підтримки молодіжних ініціатив та бізнес-проєктів.

У своєму виступі Юлія Костюніна зазначила, що молодь Донеччини була змушена покинути свої домівки та переїхати у більш безпечні місця в Україні та за кордоном. Однак, наша молодь продовжує активно працювати, інтегруючись у приймаючі громади. Тому важливо почути виклики, з якими стикаються молоді люди у цей важкий для Україні період. Важливо обговорити роботу молодіжних працівників, функціонування молодіжних рад в умовах війни. Молодіжні працівники мають бажання і надалі здійснювати в Україні молодіжну роботу. І тому, зараз є пріоритетом спільно поміркувати, як саме її ефективніше здійснювати.

Також заступник голови облдержадміністрації привітала учасників із прийдешнім Днем молоді: «Ми пишаємося нашою українською молоддю і бажаємо кожному з вас не втрачати сил, бути відважними на своєму фронті, наближуючи якнайшвидшу перемогу. Ворог підступний, але ми сильніші. Слава Україні!»

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації